Categorieën
Verhalen van de berg

Lieve webloglezers!

Sommigen van jullie kennen me echt (of denken me te kennen), anderen kennen me niet echt en denken me te kennen. Ik kan jullie volgen, inmiddels, dus ik weet dat honderden mensen wekelijks kijken wat voor leuk avontuur Anna nu weer heeft beleefd in Spanje. Jullie denken dat we vrienden zijn. Maar na volgende week zou dat wel eens heel anders kunnen worden. 

Leuke schrijver

Goed, dus ik was die leuke schrijver die dol is op reizen, kinderboeken en koken. De liefdevolle moeder van drie dochters die al achtentwintig jaar (dit weekend!) met haar jeugdliefje gaat.
Hou dat beeld vast. Volgende week staat in het teken van de ontboezemingen. Ik heb iets geschreven – en nog iets – dat helemaal anders is. En jullie kunnen het allemaal zien, in ieder geval één ding . Brrr. Het wordt een spannend weekje (en dan bedoel ik niet dat ik nog steeds niet weet of ik naar het kinderboekenbal mag – iemand nog een kaartje over?).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *