Het geheim van de Wisselvogels

Het geheim van de Wisselvogels

Het geheim van de wisselvogels

Tijdens een schoolkamp op een Waddeneiland krijgt Stella nachtelijk bezoek. Er dreigt gevaar voor het droomeiland waar ze al eerder vreemde avonturen beleefde. Stella moet halsoverkop vertrekken naar een onbekend land, ver voorbij het kamp en de jeugdherberg. Samen met zes andere kinderen waaronder haar vriend Max, gaat Stella op zoek naar de Wisselvogels, de heks Ava, en het ‘bevroren meisje in het meer’. Het wordt een reis vol geheimen, gevechten en verliefdheden. Een reis die voor alle zeven kinderen, en dus ook voor Stella, grote veranderingen met zich mee zal brengen.

Het geheim van de Wisselvogels is deel 2 van een trilogie over Stella en de Kroonverhalen, die ook afzonderlijk is te lezen. Over deel 1, De tocht naar het Vuurpaleis, schreef de pers:
‘Een modern sprookje dat met kop en schouders boven alle andere uitsteekt’ (Nieuwsblad van het Noorden)
‘De teksten zijn helder, poëtisch, en brengen je kind al voorlezend snel in vervoering’ (Vrij Nederland)
‘Het verhaal sleept je mee tot je ademloos het boek sluit.’ (Jonas)

Tekeningen

De Kroonverhalen zijn geïllustreerd door Katja Kaiser. Kijk ook op www.freewebs.com/katjakaiser

De allerleukste fanmail

Marjolein, 14 jaar, schreef in de krant:

‘Soms is het verhaal heel spannend, maar soms ook zielig en verdrietig en vol liefde. Ik zou dit boek een 7,5 willen geven omdat het mooi, vindingrijk geschreven is en omdat heel duidelijk wordt wat de waarde van vriendschap is.’

En een andere, anonieme, recensie:
‘Het is echt een heel goed boek, dit moet je echt lezen! Het is heel mooi om te zien hoe ze steeds verder gaan door het land Mysteria en hoe ze elkaar beter leren kennen. Een waardige opvolger van ‘De Tocht naar het Vuurpaleis’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *