Categorieën
Verhalen van een Amsterdams leven

Shower en power

Dit is mijn broer. Een oude foto, met mijn zus er voor het gemak even vanaf geknipt (sorry sista), ik heb het hier niet zo vaak over hem.

Maar ik denk wel vaak aan hem. Over een half jaar komt er een nieuw boek van mij, dat gaat onder andere over de relatie tussen broer en zus.

Dapper

Mijn broer, met de mooie naam Shrinath, heeft een leven waar je een enorm dik boek over zou kunnen schrijven, maar dat boek schrijf ik dan weer niet. Hij is door diepe dalen gegaan, maar nu alweer een tijd lang in zijn volle kracht: een lieve vader, yogi en ook een coach. Over dat laatste gaat het nu.
Mijn broer heeft namelijk iets bijzonders. Je kunt bij hem een dagelijks abonnement op jezelf nemen. En dat is een behoorlijk goed idee. Ik heb het laatst samen met J uitgeprobeerd, op de zondagochtend, lekker in bed. Een half uur lang laat Shri je meanderen door je eigen gedachten. Het is mindfulness, meditatie, maar ook creatie (hij is jarenlang docent drama geweest). En al die dingen is het ook allemaal niet.
Probeer het vooral, er staan voorbeelden op zijn site. Als mijn broer iets is, is het dapper. En authentiek. Dit doet hij gewoon, zonder social media en andere hulp, omdat hij het zelf fijn en belangrijk vindt.
Tijd voor jezelf noemt hij het, mijn broer is nogal goed in namen verzinnen (zijn bedrijf heet Alles is goed).

Ik vond het een soort brain shower. – en power. J en ik begonnen daarna in ieder geval zonnig aan de rest van de dag, van ons leven.

https://tijdvoormezelf.nl/

2 reacties op “Shower en power”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *