Categorieën
Verhalen van een Amsterdams leven

Er gaan magische dingen gebeuren, lieve dochter

Sweetheart! Gefeliciteerd via een blog, alvast.
24, wat een mooie leeftijd.

Ik heb een paar vriendinnen die stiekem heksen zijn, gisteren was ik toevallig op pad met de meest paranormale van allemaal. 

Krachtenveld

Dat dit een bepalend jaar voor jou gaat worden, zei deze heks, heel krachtig en bijzonder. En toen ging er een rilling door haar heen en ze begon te lachen. ‘Magisch. Dat is het woord dat ik opvang. Er gaan zomaar magische dingen voor haar gebeuren dit jaar.’
En dat terwijl jij al zoveel woeste plannen hebt. Voorafgaand aan je master maandenlang naar Zuid Amerika en daar dan onderzoek doen, als bioloog, bij de luiaards. Ook nog een beetje doorreizen, feesten, je begint met je vader in Amerika.
Maar magisch. Daar bedoelde deze heks iets anders mee, iets onverklaarbaars toverachtigs. Zo spannend!
Ik ga je weer missen, lieve schat, en ook een beetje bezorgd zijn, zoals moeders dat zijn als hun kind ver weg (of dichtbij) door een jungle dwaalt. Daarom werd ik extra blij van wat mijn vriendin -die jou al heel lang kent- ook nog zei: dat er altijd zoveel engeltjes om jou heen fladderen. Ik voeg daar mijn moederlijke patronus aan toe, dat wordt al met al een enorm krachtenveld daar bij jou. 

Maar eigenlijk wil ik vooral zeggen dat ik van je hou.

Foto: Jackie Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *