Categorieën
Verhalen van een Amsterdams leven

Gangster beast

Vanaf het moment dat ik wakker werd, was mijn computer behekst.

En ik zou juist een heleboel dingen van mijn lijstje gaan strepen.. Deadlines aftikken, de btw doen, een aanvraag bij een fonds.

Kutgevoel

Maar mijn nieuwe computer was het er niet mee eens. Programma’s vielen uit, bijlagen laadden niet meer, updates crashten. Het leek wel een griezelig virus.
Toen ik het eindelijk weer op orde had, moest ik naar de dokter.  Over virussen gesproken. Ik draag er zelf ook eentje bij me, waardoor ik vaker dan andere vrouwen zo’n inwendig onderzoek moet. Natuurlijk regende het en plakte mijn panty aan mijn benen  En duurde het onderzoek langer dan de bedoeling en was het een sowieso een kutgevoel. Ik troostte mezelf met cappuccino in het cafe en mijn lievelinsgschocola van de chocoladewinkel, waar ik helaas nogal misselijk van werd (misschien was het ook wel een beetje erg veel chocola).
Later viel er nog een onbreekbare plank uit mijn koelkast kapot en stroomde er sambal en mosterd over de keukenvloer in een interessant geelrood patroon. Maar mijn computer leek het weer te doen.

Hoewel er wel een wonderlijk mailtje was. ‘Gangster beast heeft een document met je gedeeld.’ Ik staarde er een tijdje naar. Het leek me al met al niet de geschikte dag om dat te openen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *