Categorieën
Verhalen van een Amsterdams leven

Verliefd

So mote it be, schrijft de redactrice.

Inmiddels praat zij ook wicca-jargon, net als ik. So mote it be zeg je als je een spreuk afsluit.

Opstijgend vliegtuig

Daar gaat weer een boek naar de drukker, ik hoor er in mijn hoofd het geluid bij van een opstijgend vliegtuig.
Het is bizar. Noorderlicht is nog warm en de volgende dient zich alweer aan, terwijl ik vandaag voor boek nummer drie bij een andere uitgever zit. Wat een vruchtbaar boekenjaar!
Maar laten we het over Het heksenhotel hebben. Nooit eerder deed ik dat: een oud boek (veertien jaar) helemaal opnieuw onder handen nemen. Het was makkelijk en moeilijk tegelijk, het kostte veel meer tijd dan ik had ingeschat, maar uiteindelijk werd ik weer helemaal verliefd op mijn eigen verhaal. Er zijn nogal wat meisjes opgegroeid met Het heksenhotel, ik krijg er nog regelmatig berichtjes over. Inderdaad is het spannend, slim, meeslepend, romantisch en razend interessant, met al die magische kennis die ik erin heb gestopt.
Ja, dat klinkt arrogant, over je eigen boek. Maar ik zei toch: verliefd…

En nu is het wachten op 21 juni, midzomernacht. Op die dag begint het boek en het is ook de landing van deze nieuwe editie in de boekwinkels. Die weer open zijn, dus dat belooft wat!

 

2 reacties op “Verliefd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *