Categorieën
Verhalen van een Amsterdams leven

Buy me a coffee

1534 blogjes. De eerste op 13 december 2006.

Reisverhalen vanuit de Landrover. Leven en overleven op een berg in Spanje. En daarna het reilen in zeilen in Amsterdam: van berg naar herberg en verder in hartje centrum, hoeveel geld het ook kost. Met opgroeiende kinderen, liefdes, en schrijven en taal als constante factor. Zo eerlijk mogelijke slices of life over de schone kunst van het proberen.

Nodig

Ik heb er natuurlijk over nagedacht waarom ik dit alles hier in alle openheid publiceer, en niet – als dagboek- voor mezelf houd. Toch een soort exhibitionisme. Lezers die mij scherp houden. Die mij trouw houden: als jullie mij blijven lezen, blijf ik op mijn beurt elke drie dagen een stukje posten, rain or shine, inspiratie of niet. Ik heb lezers nodig. 
Soms zelfs praktisch. Eén keer toen ik echt heel krap zat en een winterjas nodig had, hebben jullie, bloglezers, mij die jas gedoneerd. Die jas draag ik nog steeds, hij is heerlijk warm.
Mijn blogjes maakten mij een betere schrijver en een beter mens. Ik hoef er niets mee te verdienen, dat doe ik wel met andere dingen.
Maar nu heb ik iets leuks ontdekt. Helemaal onderaan op de homepagina vind je een knop (op computer op homepagina links). Daarmee kan je mij op een kopje koffie trakteren. Als je blij ben geworden van een stukje, als het voelde als even bijkletsen, als ware ik die leuke vrouw verderop in de bar: doe haar een koffietje van me. Dat kan nu, met die knop. Helaas alleen als je PayPal of creditcard hebt. En het hoeft absoluut niet en ook niet nu. Wanneer je wilt.

Toevallig ben ik dol op koffie. En verder schrijf ik toch wel door.

 

4 reacties op “Buy me a coffee”

Komt ie. Ga naar de homepage, daar kom je door op Anna-logootje te klikken. Daar vind je onderaan aan de zijkant een overzicht van alle typen blogjes. Daar staat ie 😉

Als dank voor al die jaren met je leuke stukjes. Ik lees ze vanaf 2007, eerst vanuit Rusland, later vanuit London, Nederland, Singapore en Moskou. Neem er samen met J een gebakje bij!

Wat gezellig ineens, al jouw reacties. Heel erg tof dat je me zo trouw aan het lezen bent. De koffie smaakt er lekkerder om 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *