Categorieën
Verhalen van een Amsterdams leven

Nieuw!

Ik voel me nu heel interessant en bij de tijd.

Verrassing: nieuwe site.

Griezelig groen

Zo goed ik het kan voor anderen, zo slecht ben ik voor mezelf. Dus was deze site al jaren verouderd, onleesbaar op je telefoon en van een griezelig soort groen. Tot overmaat van ramp stond er een glamourfoto van mij in de raster van toen ik vijftien jaar jonger was en extreem gestyled – vaak een bittere teleurstelling voor kinderen die mij dan live in de klas kregen.
Nu we überhaupt niet meer live bij onze lezers kunnen komen, helpt het Letterenfonds om beter zichtbaar te zijn en te blijven. Vandaar de facelift van deze site, met dank ook aan de sitebouwers van Bitman. De jonge Braziliaanse ontwerpster hoorde mij aan, staarde intussen droef naar het scherm en mompelde: ‘Dat groen. Mag dat weg?’
Het voelt alsof ik een nieuwe jurk heb aangetrokken. Maar niet zomaar een jurk: pret a porter, speciaal voor mij gemaakt. Deze site flatteert me, vind ik, en daagt me uit nog veel boeken en blogjes te maken. En dat gaat ook gebeuren, wacht maar af. Nog voor het eind van dit jaar heb ik heel veel geweldigs te melden, ik ga een uiterst spannende schrijfwinter in.

Welkom allemaal!

11 reacties op “Nieuw!”

Wat een verbetering deze facelift. Leest nog lekkerder weg.
It suits you Anna. Zeg naar gerust ‘haute couture’ tegen jouw Braziliaanse webbouwer.
Ik snap dat dit voor jou nóg fijner schrijft. Doe je ding en wij lezen!

Een verademing‼️ Was altijd geklooi om je stukjes te lezen. Had het er wel dubbel en dwars voor over hoor. Wat een heerlijke belofte voor de winter. Ik hang aan je (schrijf)lippen.

Ik hou ook van groen hoor. Sterker nog: ik had er toen zelf om gevraagd. Maar na 10 jaar wil je wel eens je huis opnieuw schilderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *