Categorieën
Verhalen van een Amsterdams leven

Catch

Deze man en ik hebben dus een weekendrelatie.

Tevens een latrelatie. En in tijden van Vlissingen ook een langeafstandsrelatie.

Rebound-schatje

Overigens beschouwde ik hem lang als een rebound-schatje, het was sowieso te vroeg om verliefd te worden.
Soms begrijpen we niks van elkaar. Soms begrijp ik niks van mezelf in relatie tot hem. Astrologisch gezien is hij een luchtteken en ik een waterteken, dat kan ik -intuïtieve vis- heel letterlijk zo ervaren: alsof hij ergens in de lucht een beetje boven mij zweeft en ik krijg hem maar niet te pakken. Hij op zijn beurt is heel erg gewend om zijn eigen man-alleen leven te leiden, zonder met iemand rekening te houden.
Kortom, een heleboel afstand op heel veel manieren.

Maar kijk nou toch wat PZC-fotograaf Lex de Meester zomaar ineens gevangen heeft: twee heel erg mooie -want heel erg blije- mensen.

 

3 reacties op “Catch”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *