Categorieën
Verhalen van een Amsterdams leven

Hart

Wakker met een bonkend hart.

September gaat zo vol en druk en veel worden.

Pleaser

Een combinatie van fantastische klussen, workshops, lessen, film en natuurlijk de aanrollende golf die alles overspoelt: mijn boek mijn boek.
Ik aai over dat bonkende hart: waar ben je zo bang voor? Dat ik tekort ga schieten, zegt mijn hart, dat nu eenmaal een enorme pleaser is. Maar dat ga je ook, zeg ik, dat kan niet anders met zoveel golven in jouw zee. Je doet gewoon je stinkende best en voor de rest… we vierden de imperfectie toch tegenwoordig?
Mijn boek is nog net niet de wereld in en het is nu nog die fase dat niemand er eigenlijk nog iets over mag zeggen. Dat is een beetje lastig want het dringt zich aan alle kanten op. Het wordt – bijvoorbeeld- verfilmd waar ik bij sta. Een boektrailer en ook een showreel worden gemaakt door jonge aanstormende filmmakers – en inderdaad hoe stormen ze. Scenes uit mijn boek komen in het holst van de nacht tot leven in Amsterdam voor mijn verbijsterde en ontroerde ogen.

Ik hypnotiseer mijn hart rustig met mooie liedjes. Do you know where you’re going to van Diana Ross. Do you like the things that life is showing you?
O ja lief leven en of ik dat leuk vind. Prachtig vind, geweldig zelfs. Kom maar op! (en mijn hart slaat weer op hol).

(scenefoto: ze maken een ondergaande zon aan de gracht)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *