Categorieën
Verhalen van een Amsterdams leven

De seksbom viert hoogtij

Dit is de dag na Rufus.

Mylou nam me mee naar een prachtig concert in Vredenburg. Ik kende Rufus Wainwright amper, maar nu dus wel. En ook al had hij omaschoentjes aan van glitter en lachte hij de hele tijd, de melancholie verdoofde de hele zaal. Waardoor ik op een gegeven moment, het was bij het doodslied ‘I’m going in’, totaal verslagen in mijn stoel hing. Ja, het is waar, ik ga dood.

De maan van de langste nacht

Ik ben dus nog steeds een beetje labiel, snel in tranen om van alles en nog wat. Gelukkig biedt mijn mailbox troost, lang leve internet.
Bericht 1.
Wij komen bij jou/jullie thuis of op een andere plek waar jullie je comfortabel voelen. Een surprise, waarbij wij er bijvoorbeeld al zijn en jij met je partner binnenkomt is ook mogelijk. Wij zetten alles klaar en nemen massageolie en massagetafel mee. Sfeerverlichting en de juiste muziek en geur, verzorgen wij. Wij nodigen jou (of je partner) uit op de massagetafel en wij beginnen met masseren. Na ongeveer 10 minuten nodigen wij jou (of je partner) uit (…) de seksbom is ontwaakt en viert hoogtij!
Bericht 2
De maan van de langste nacht is een moment om de zaken op een rijtje te zetten, het gaat om reiniging. Wat geen functie meer heeft moet je laten vallen. Geef in je maanviering aan wat je achter je wilt laten en wat er nog moet veranderen voordat je iets nieuws kunt ontwikkelen. Doe het niet alleen met woorden, maar geef het ook in een handeling vorm.

Hoe verleidelijk ook, vandaag ga ik voor optie 2, wicca boven tantra. Ik ga iets reinigen, daar hoef je in mijn huis nooit lang naar te zoeken. Maar dan wel heel bewust, dat reinigen. Met mijn heksenbezem zoveel mogelijk overtollige shit de Haarlemmerstraat opvegen, huppekee. Going in? Going out!

30102801

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *