Categorieën
Verhalen van een Amsterdams leven

Vieren

Een jaar geleden gebeurde er niks. Ik zat dag in dag uit op een verre Spaanse berg, staarde sereen naar de olijven, praatte een beetje met me, myself and I en was bang dat ik misschien wel nooit meer een boek zou schrijven.

Dat ik nu het IJ zie glinsteren en de Westenwind door mijn haren voel. Dat half Amsterdam (nou ja) mijn columns gelezen heeft en dat aan me komt vertellen. En vooral: dat dat boek er nu is. Drie jaar over gedaan, meer dan dertig jaar het verhaal in mijn hoofd. En ineens…

Uitnodiging

Wat ik maar wil zeggen: morgen (vrijdag) is de presentatie van Een heel bijzonder meisje. En wat zijn jullie daar welkom!

Het is bij Scheltema, Rokin 9 en duurt van 19.00 tot 2100 uur. Het restaurantje in de boekwinkel​ biedt een diner special aan voor wie er vroeg komt: soup & sandwich voor €10. Ik kreeg daarvan deze foto in mijn mailbox, wat weer ’s héél wat anders is dan een herbergtaartenfoto.

Één reactie op “Vieren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *