Bijzonder

Na ruim drie jaar zweet&tranen en een heuse begrafenis, is er een soort wonder gebeurd.

Mijn boek is uit de as herrezen in zijn/haar meest pure vorm – en werd vervolgens unaniem omarmd door de uitgeverij. Toen ik het hoorde -via een mailtje met de titel ‘De nieuwe Anna van Praag’ – werd ik heel stil. En dat ben ik eigenlijk nog steeds.
Maar ik ben helemaal vanuit Spanje naar ze toe gegaan in Rotterdam – en het is echt waar. Mijn lastigste, raarste, kwetsbaarste, liefste verhaal heeft zich ontpopt als een novelle en verschijnt al in september bij Lemniscaat Literair. Meer durf ik eigenlijk nog niet te zeggen. Oké, de titel:

Een heel bijzonder meisje

Categorieën: verhalen van de berg

Reacties (4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*