Maak je boek af met Anna

Sinds 2015 bied ik een jaartraject aan voor schrijvers die al enige training achter de rug hebben (bijvoorbeeld via de basisopleiding of de specialisaties van de Schrijversacademie) en die nu eindelijk hun boek willen (af)maken, maar wel met enige sturing en een stok achter de deur. Ik lees en leef met je mee en stel je deadlines. Bewaak de hoofdlijnen, stel je eerlijke en soms harde vragen, en vang je op voor je in je eigen valkuilen stort. Ik geef je huiswerk en aandachtspunten en wijze raad. In je eentje verlies je soms het overzicht en vanuit mijn eigen ervaring en meer dan twintig gepubliceerde boeken kan ik je bijstaan. Maar jij bent de baas over je eigen verhaal. Dit werkt vooral als je veel tijd hebt om aan je boek te werken. Dan kan ik de wind onder je vleugels zijn.

Het traject bestaat uit zes gesprekken van anderhalf uur, live in Amsterdam of per Zoom.
Dus bijvoorbeeld:
september: startgesprek, structuur van je boek bepalen
november: deadline deel 1, gesprek 2
januari: deadline deel 2, gesprek 3
maart, deadline deel 3, gesprek 4
mei deadline deel 4, gesprek 5
juli: deadline volledig herzien verhaal en evaluatiegesprek.

Dit traject is niet:
– een diepgaande coaching zoals bijvoorbeeld aangeboden door collega Mireille Geus. Het bestaat uit zeven gesprekken van anderhalf uur. Je moet dus al echt flink wat voorwerk gedaan hebben.
– eindredactie. Daarvoor zal je ook iemand anders moeten vragen, die echt diep op de tekst in gaat. Ik begeleid je op de hoofdlijnen.
– de gouden ticket naar een uitgever. Dat zul je zelf moeten doen, eventueel met een agent.

Kosten inclusief lezen en voorbereiden: 1.260,- ex btw.

Coaching doe ik eventueel ook op uurbasis, met een minimum van 10 uur  = 600,– ex  btw.